O nama

GRANOVA d.o.o. je specijalistički projektni ured za izradu projektne dokumentacije i konzalting u području transportnog inženjerskog graditeljstva, naročito željezničke infrastrukture. Projektna dokumentacija koju izrađuje GRANOVA d.o.o. obuhvaća izgradnju novih i rekonstrukciju postojećih željezničkih pruga , remonte postojećih željezničkih pruga, rekonstrukcije postojećih i izgradnja novih željezničkih kolodvora i stajališta, industrijske kolosijeke, terminale za pretovar rasutog tereta, kolosijeke i uređaje za popravak i njegu željezničkih vagona itd.

GRANOVA d.o.o. osnovana je 16.09.1994.g. sa kadrom koji je već tada imao ogromno iskustvo u projektiranju željezničke infrastrukture.

Stvaralački um inženjera i tehničara tvrtke GRANOVA d.o.o. postala je simbol suvremenog projektiranja i visoke kvalitete projektnih rješenja što čini solidnu osnovu za realizaciju dinamičkog razvoja u procesu investiranja u željezničku infrastrukturu.

Europska Unija Europski strukturni i investicijski fondovi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Rast konkurentnosti u djelatnosti transportnog inženjerskog graditeljstva uz pomoć primjene informacijsko-komunikacijske tehnologije